Privacy beleid

PRIVACY POLICY

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WE VERWERKEN

NLFightshop verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor-en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die jouw actieve verstrekt bijvoorbeeld door het aanmaken van een profiel op deze website, in correspondentie en telefonisch
  • Informatie over uw activiteiten op onze website
  • Informatie over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • IP adres
  • Internetbrowser en apparaattype

SPECIALE EN / OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DAT PROCES

Onze website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of verzorgers. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. We moedigen ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

HOELANG BEWAREN WIJ GEGEVENS

IAMMUNGRA bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn (en) zijn: 7 jaar.

DELEN MET ANDEREN

NLFightshop zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. NLFightshop blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

MAP WEBSITE BEZOEK

NLFightshop gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. NLFightshop gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen kunnen onthouden worden en helpen ons de website goed te laten werken. Hiermee kunnen we ook onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte inhoud en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Ook op deze website worden door derden cookies geplaatst. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en / of social media bedrijven.

BEKIJK, WIJZIG EN WIS GEGEVENS

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of bij te werken om te verwijderen. Via kunt u uw gegevens opvragen, corrigeren of verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We vragen u in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit is om uw privacy te beschermen. NLFightshop zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. NLFightshop wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

VEILIGHEID

NLFightshop neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@NLFightshop.com. NLFightshop heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen:

TLS (voorheen SSL) Wij verzenden uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslot in de adresbalk.
DNSSEC is een extra beveiliging (naast DNS) voor het omzetten van een domeinnaam naar het bijbehorende IP-adres (servernaam); het is voorzien van een digitale handtekening. U kunt deze handtekening automatisch laten controleren. Op deze manier voorkomen we dat u wordt omgeleid naar een vals IP-adres.